Selecteer een pagina

Nieuwsartikelen

EK Softbal bij UVV

Alle artikelen

EK Softbal bij UVV

Van 1 t/m 7 september 2024 zal asv UVV gastheer zijn van het Europees Kampioenschap softbal voor vrouwen. Honk- en Softbalvereniging UVV organiseert samen met de verenigingen van Nieuwegein en De Bilt dit sportevenement.

Hoofdlocatie voor de wedstrijden is sportpark De Paperclip. Tijdens de wedstrijddagen zijn er beperkte voorzieningen voor de andere sporten op De Paperclip. Ook voor parkeren gelden afwijkende regels. Als je voor de sporthal, tennis, fitness of voetbal komt: kom zoveel mogelijk op de fiets of te voet, of parkeer bij sportpark Fletiomare (vv De Meern) en loop het laatste stukje.

Uiteraard is het ook mogelijk om wedstrijden te komen bekijken. Onder meer het Nederlandse team zal een aantal wedstrijden op De Paperclip spelen. Voor informatie over het programma en tickets: kijk op de site van sportbond WBSC Europe.

Andere artikelen

Zomersluiting kantine

Zomersluiting kantine

In de zomer zijn er in de sporthal en op de voetbalvelden weinig activiteiten. En ook de vaste ploeg vrijwilligers geniet van een beetje rust. De kantine is daarom gesloten van 7 juli tot 18 augustus.

Lees meer
Bijeenkomst Veilige Sport – 28 september

Bijeenkomst Veilige Sport – 28 september

Grensoverschrijdend gedrag? Bij onze club gebeurt dat vast niet! Of toch wel? Op 28 september om 19:30 organiseert UVV samen met NOC*NSF en Jongerenwerk Utrecht een bijeenkomst over veilig sporten. Nadat The Voice in opspraak raakte, stonden even later de kranten vol...

Lees meer
Honkbaldroom wordt werkelijkheid

Honkbaldroom wordt werkelijkheid

Gijs van den Brink, pitcher bij UVV Honk- en Softbal, ziet zijn droom uitkomen: hij tekent een contract bij Kansas City Royals waardoor hij begin 2024 naar Amerika zal vertrekken om daar verder te gaan honkballen. Voor deze toch wel bijzondere overstap was in de...

Lees meer

EÉN IN SPORT EN SPORTIVITEIT